BOKSGALA 2019BOKSGALA KORTRIJK

 

zaterdag 9 maart 2019

 


 

Ook zullen op dat boksgala kampen plaatsvinden van boksers onze eigen club. Onder andere Léonardo en twin-brother Manolito Strynckx zullen er hun beste beentje (vuistje) voorzetten. Alvast heel veel succes! Moedig hen gerust aan op hun facebookpagina!

Op 9 maart verdedigt Delfine Persoon voor de tiende keer haar wereldtitel. Dat gebeurt voor het eerst in Kortrijk. Organisator Nononsense hoopt op een massale opkomst voor het gevecht tegen Melissa St Vil, ook gekend als Little Miss Tyson. Het wordt een uitdagend gevecht, zoals Delfine zelf zegt in deze video (credits : Focus/WTV) 

Het is meer dan 20j geleden dat er nog eens professionele bokswedstrijd te zien was in Kortrijk.

No Nonsense (gekend van meerdere loop-events in Kortrijk, Duivels Kortrijk, Altitude B2B, …) organiseert op 9 maart 2019, in samenwerking met Delfine Persoon en Stad Kortrijk, het “Kortrijks boksgala” in de Xpo.


Tickets zijn beperkt, dus wie hier bij wil zijn, haast zich maar beter!  Info voor tickets of partnerships via kurt.goethals@nononsense.be

Volg alle laatste nieuws omtrent dit unieke sportevenement op de voet op www.nononsense.be of op de facebookpagina van onze club.BOKSGALA ARDOOIE

 

zaterdag 8 december 2018

 

BREAKING NEWS - BOKSGALA  08.12.2018 UPDATE

 

 

DELFINE PERSOON DID IT AGAIN!!

 

 

Delfine verlengt haar WBC-wereldtitel en sleept daarmee voor de 9de keer de felbegeerde beker in de wacht.

Het werd een spannende kamp in Ardooie tijdens de laatste kamp op het boksgala van 8 december 2018. In Ardooie versloeg ze de Keniaanse Judy Waguthii met een technische knock-out in de 10de en laatste ronde. Proficiat aan Delfine en aan heel het team van trainers, medewerkers, sponsors en fans!

 

Ook een dikke proficiat aan de leden van BTH die deelnamen aan het gala en al hun kampen wonnen! Zo werd Brice ‘The Gun’ Bula Galo eerder op de avond Belgisch Kampioen bij de weltergewichten en mepte Giovanni Techel bij de middengewichten zijn tegenstander Jamal Eddine Mahouti KO.

 

Uitgebreider nieuws volgt. Check hierbij zeker ook verder onze facebookpagina

 

 

 

 

 

BOKSGALA ARDOOIE

 

zaterdag 8 december 2018 vanaf 19.00 u.

 

Wereldkampioenschap Lichtgewichten Dames

 

Delfine Persoon (B) vs. Judy Waguthii (KEN)

 

met verder nog drie profkampen en vijf amateurkampen

 

 

 

KAARTEN TE VERKRIJGEN VIA

 

matthiasvanhullebus@hotmail.com  of  0474 54 32 86


Copyright © 2018 - Peter Vandaele   webchief@boxingteamhoutland.be