GALA'S

BOKSMEETING

OOSTENDE

 

maandag

11 november 2019

 


Alle recentste info over dit unieke gala vind je op onze facebookpagina! Hou hem dus in de gaten...


 

BOKSMEETING

BREDENE

 

maandag 22 april 2019

 


 

Op paasmaandag 22 april 2019 organiseert BOXINGTEAM HOUTLAND in Bredene een mooie bokskamp waarin onze eigenste Hedi Slimani in een elitekamp van 8 ronden zal  uitkomen tegen de Fransman Michael Dehamnia. Ook spelen op dit boksgala een aantal van onze eigen amateurboksers en atleten uit de regio. Het belooft een spannende en sportieve meeting te worden! Iedereen is van harte welkom!


De venue is SPOTCENTRUM TEN POLDER, Spuikomlaan 21 te Bredene. De deuren gaan open om 15 u. en het gala begint om 16 u. stipt. De Weigh-in  gebeurt om 14 u. in de sporthal van Bredene.Hedi Slimani, de come-back

Na een jaar inactiviteit door blessureleed (gesprongen appendix en hand op 3 plaatsen gebroken), kan Lichterveldenaar Slimani Hedi eindelijk de bokshandschoenen terug opnemen. Hij traint terug sinds een 5-tal weken en deed op 30 maart al een kamp op het boksgala te Waregem, die hij won met een overtuigende puntenzege. 


Nu komt het grotere werk er terug aan!

Op 22 april 2019 bokst hij zijn volgende elitepartij op het boksgala te Bredene tegen Michael DEHAMNIA. Deze 25-jarige Fransman maakte in 2013 zijn intrede als profbokser. Hij bokste tot nu toe 17 elitepartijen, waarvan hij er 10 won (2 met knock-out) en waarvan 2 partijen op onbeslist zijn geëindigd.Hedi Slimani woont in Lichtervelde en is 32 jaar. Hij bokste al 34 partijen, waarvan hij er 29 won (15 met knock-out). Hij behaalde in 2011 de WBF International Lightweight Title en in 2013 de GBU Super Featherweight Title.


In 2014 werd hij WBC Mediterranean Lightweight Kampioen en deed er in 2015 deed hij er de WBC Francophone Lightweight Title nog bij.

De belangrijkste titel behaald Hedi op 11 maart 2015, met name de ABU (African Boxing Union) Lightweight Title, is idem als de EBU (Europese Titel). Hij versloeg Fana Mzonke (voormalig IBF Wereldkampioen) unaniem op punten. 

Na deze mooie overwinningen werd Hedi helaas gehinderd door blessures, maar nu is hij stilaan terug bezig aan zijn opmars.  

Op paasmaandag 22 april krijgt Hedi dus een eerste zware partij, waarbij hij bij winst terug opnieuw omhoog kan klimmen op de wereldrankinglijst! We wensen hem alvast héél veel succes toe!  

Naast Hedi Slimani zullen ook nog andere amateurboksers uit de stal van Boxing Team Houtland en andere boksclubs uit de streek aantreden.


Daarnaast zal 2-voudig Belgisch Kampioen Tyler SINNOTT van de partij zijn, alsook de Vlaamse kampioenen Azzeddine MEHDAOU en  Rashidi SALKHA (vlnr op de foto) . Spektakel verzekerd! 


We kijken al uit naar 22 april en wensen iedereen bijzonder veel succes tijdens hun wedstrijden!Team BTH

Ouder nieuws :februari - maart 2019

Ook zullen op dat boksgala kampen plaatsvinden van boksers onze eigen club. Onder andere Léonardo en twin-brother Manolito Strynckx zullen er hun beste beentje (vuistje) voorzetten. Alvast heel veel succes! Moedig hen gerust aan op hun facebookpagina!

Op 9 maart verdedigt Delfine Persoon voor de tiende keer haar wereldtitel. Dat gebeurt voor het eerst in Kortrijk. Organisator Nononsense hoopt op een massale opkomst voor het gevecht tegen Melissa St Vil, ook gekend als Little Miss Tyson. Het wordt een uitdagend gevecht, zoals Delfine zelf zegt in deze video (credits : Focus/WTV) 

Het is meer dan 20j geleden dat er nog eens professionele bokswedstrijd te zien was in Kortrijk.

No Nonsense (gekend van meerdere loop-events in Kortrijk, Duivels Kortrijk, Altitude B2B, …) organiseert op 9 maart 2019, in samenwerking met Delfine Persoon en Stad Kortrijk, het “Kortrijks boksgala” in de Xpo.


Tickets zijn beperkt, dus wie hier bij wil zijn, haast zich maar beter!  Info voor tickets of partnerships via kurt.goethals@nononsense.be

Volg alle laatste nieuws omtrent dit unieke sportevenement op de voet op www.nononsense.be of op de facebookpagina van onze club.
december 2018

BOKSGALA ARDOOIE

 

zaterdag 8 december 2018

 

BREAKING NEWS - BOKSGALA  08.12.2018 UPDATE

 

 

DELFINE PERSOON DID IT AGAIN!!

 

 

Delfine verlengt haar WBC-wereldtitel en sleept daarmee voor de 9de keer de felbegeerde beker in de wacht.

Het werd een spannende kamp in Ardooie tijdens de laatste kamp op het boksgala van 8 december 2018. In Ardooie versloeg ze de Keniaanse Judy Waguthii met een technische knock-out in de 10de en laatste ronde. Proficiat aan Delfine en aan heel het team van trainers, medewerkers, sponsors en fans!

 

Ook een dikke proficiat aan de leden van BTH die deelnamen aan het gala en al hun kampen wonnen! Zo werd Brice ‘The Gun’ Bula Galo eerder op de avond Belgisch Kampioen bij de weltergewichten en mepte Giovanni Techel bij de middengewichten zijn tegenstander Jamal Eddine Mahouti KO.

 

Uitgebreider nieuws volgt. Check hierbij zeker ook verder onze facebookpagina

 

 

 

 

 

BOKSGALA ARDOOIE

 

zaterdag 8 december 2018 vanaf 19.00 u.

 

Wereldkampioenschap Lichtgewichten Dames

 

Delfine Persoon (B) vs. Judy Waguthii (KEN)

 

met verder nog drie profkampen en vijf amateurkampen

 

 

 

KAARTEN TE VERKRIJGEN VIA

 

matthiasvanhullebus@hotmail.com  of  0474 54 32 86


Copyright © 2018 - Peter Vandaele   webchief@boxingteamhoutland.be