HUISREGLEMENT

Gelieve deze regels heel aandachtig door te nemen want ze zijn heel belangrijk voor de goede werking van de club.

STIPTHEID

Niets is vervelender dan te moeten wachten op mensen die te laat zijn. Te laat opdagen zonder geldige reden  betekent helaas niet deelnemen aan de sessie.

Ook wat betalingen en noodzakelijke documenten betreft, vragen we een strikte en stipte medewerking. Indien de formulieren niet in orde zijn of onvolledig, of niet tijdig doorgemaild, dan bent u niet verzekerd en kunt u ook niet deelnemen aan de trainingen! 

 


SPORTIEVE KLEDIJ - GSM - SIERADENLoopschoenen zijn echt een vereiste - dus liever geen sneakers maar stevige sportschoenen.

Als u komt trainen, hebt u geen smartphone nodig. Die blijft in uw sporttas zitten, en die blijven in de kleedkamers staan. 


Ook vragen we om alle sieraden uit te doen: oorringen, piercings, ringen, horloges en sieraden allerlei graag uitdoen voor de training. Het risico op kwetsuren of ongewenst verlies willen wij niet nemen. Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen van uw bezittingen. Laat gerust uw gsm en waardevolle voorwerpen in de wagen.
OPGELET !! CORONA-UPDATE

 


Regel nummer één : blijf thuis wanneer u ziek bent of als iemand uit je omgeving ziek blijkt. We rekenen op eerlijkheid, dit kan alleen maar iedereen ten goede komen. Wees alert, verzorg uzelf en uw naasten.


Er is steeds ontsmetting in de zaal. We vragen om die ook te gebruiken. Ook wordt uw temperatuur gemeten bij het betreden van de zaal.


Toeschouwers kunnen we helaas niet meer toelaten.


Mondmaskers : bij het binnenkomen en nà de training is een mondmasker VERPLICHT. Tijdens de training uiteraard niet. We verwijzen hierbij naar de reglementering i.v.m. contactsporten.


Kleedkamers : enkele gebruikt om sportgerei weg te bergen.


Douches worden tijdelijk dus ook niet meer gebruikt.


Het wordt heel sterk aangeraden eigen materiaal te gebruiken (windels, bokshandschoenen, springtouw, ...)


Ten slotte raden we een min of meer vaste sportpartner aan.Heel veel succes, 

sportieve groetenBTH


Copyright © 2018 - Peter Vandaele   webchief@boxingteamhoutland.be